OVER MIJ

Ik was een echte businesslady, hard werken, want dat is mij van vroeger uit meegegeven.

Mijn leven nam een andere wending nadat ik bij een energiegenezer terecht kwam omdat mijn zoontje ziek was. Zijn eerste woorden waren: “Jij kunt het zelf!” Wie? Ik? Nou echt niet.. ik heb hier niks mee… totdat bleek dat ik de klachten van mijn zoontje over had genomen. Kort daarna kwam ik bij een spirituele voetreflextherapeute die mij vertelde dat er altijd een wit licht achter mij schijnt, ja haha ANGELique zei ik gekscherend, zo heet ik niet voor niets.

Maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt en “per toeval” las ik kort daarna een artikel over een 4 jarige HBO opleiding voor energetisch paramedisch therapeut. In 2010 heb ik deze afgerond en hierna volgden nog vele opleidingen en cursussen. Deze hebben mijn leven erg verrijkt en heel wat inzichten gegeven. Dingen die ik in mijn dagelijkse leven én in mijn praktijk dagelijks kan toepassen.

Toen bleek dat ik ook brandwonden en pijn (ook op afstand) weg kon halen viel voor mij pas het kwartje. Op mijn 12e kreeg ik het hete vet van een frituurpan over mijn voet, met ernstige brandwonden als gevolg. Elke dag moest ik naar het ziekenhuis om mijn brandwonden te laten verzorgen. Ik had helemaal geen pijn en later geen enkel litteken. Een wonder volgens de artsen!

In het zakenleven deed ik de laatste jaren vooral aan procesoptimalisatie en efficiënt werken. Laat dat nu ook precies zijn wat ik in mijn praktijk doe. Op een efficiënte en snelle manier jouw processen optimaliseren. Maar wat is er leuker dan dit bij mensen te doen in plaats van met cijfers en systemen.

Mijn passie werd mijn werk en ik word er nog elke dag blij van!
Het blijft voor mij verwonderlijk, bijna niet uit te leggen, wat ik vaak zonder woorden voor mensen kan betekenen, met mijn handen, mijn gave, mijn kennis en met de inzichten die ik kan geven.

“Moet je er in geloven?” wordt mij vaak gevraagd. Het antwoord is “nee”, maar je moet er wel zelf achter staan om mijn praktijk te bezoeken en dit niet doen omdat een ander het wil. Het is natuurlijk wel fijn als je er zelf voor open staat omdat je de dingen dan anders ervaart. En geloof me… als er iemand nuchter in het leven staat dan ben ik het!
Voor mij geen poespas, maar snel, duidelijk, to the point en met beide beentjes op de grond. Dit alles het liefst met een vleugje (liefst veel) humor en in een ontspannen sfeer.

 X Angelique